Sebuah Perkongsian

Hasil Karya Abu Muhammad Ahmad Humaizi Bin Din Mustafaha

  • Selamat Datang ke Blog Saya. Semoga Sebuah Perkongsian ini memberi manfaat kepada kalian semua. Semoga berguna di dunia dan di akhirat

    Terima Kasih Kerana Mengunjungi Blog Ini

"Bercinta Sampai Ke Syurga"

Posted by Ahmad Humaizi Bin Din Mustafaha On 11:33 PG 2 komen


Oleh A.Humaizi

Semalam selepas Isyak, saya ke kedai buku Popular di Jusco Bukit Raja. Ada orang pesan suruh beli buku Ust Hasrizal "Aku Terima Nikahnya 2; Bercinta Sampai ke Syurga"

Dulu saya ada baca buku "Aku terima Nikahnya" edisi pertama. Memang best pun buku tu, tapi saya belum habis baca sampai ke kulit akhir buku tersebut :).

Tapi untuk kali ini, saya hanya belikan atas pesanan orang lain aje. Dapat baca sikit-sikit ja.

Berikut ada sedikit ulasan dari penerbit buku ini.

"Buku kedua Ust Hasrizal ini mengandungi rakaman kisah realiti alam rumah tangga dan nasihat yang tersendiri, mencuit hati, geram, sinis, marah; kesemuanya diadun dalam nada bersahaja namun isinya tetap tajam dan mantap! Barangkali bagi yang membacanya ada yang terkena batang hidung sendiri, tak kurang yang lega kerana isi hati yang terbuka akhirnya mendapat suara."

Jadi siapa-siapa yang berminat, bolehlah membelinya di kedai-kedai2 buku berhampiran. Sekarang ni di kedai buku popular ada diskaun 15%.. Rugi kalau tak beli. :)

Categories:

2 Response for the ""Bercinta Sampai Ke Syurga""

  1. Cikin says:

    humaizi, aku nak beli buku ni...katne boleh dapat?

  2. kedai buku popular pun ada.